ENG  DK  FR  DE  

FAQ

Ofte stillede spørgsmål:
 
Hvor længe holder en Flensted mobile?
Vi hører ofte at vores mobiler går i arv. Et eksempel på vores mobilers holdbarhed er godt fortalt, af en kvinde som havde arvet en Science Fiction mobile efter sin bedstemor, og bedstemoderen havde vel og mærke haft mobilen i 30 år!
 Vi har testet mobilerne (og tester til stadighed) i vores eget hjem, og vi har haft den samme mobile hængende i mere end 20 år, så mobilerne kan bestemt holde en del år.


Kan jeg selv reparere min mobile?
I de fleste tilfælde vil du være i stand til selv at reparere din mobile. Se punktet: "Hvordan reparerer jeg min mobile".


Kan mobilerne hænge udendørs?
Nej. Da mobiler er følsomme overfor selv det mindste vindpust råder vi dig kraftigt til at ophænge dem indendørs.

 
Falmer mobilerne?
Til mange af mobilerne er der brugt plastfolie, et materiale der er let at rengøre og som på grund af lystætheden falmer meget lidt. Mange af vores mobiler er også lavet af karton og selvom vi bruger karton af en meget høj kvalitet, falmer dette materiale en smule gennem årerne. Karton er ikke lystæt. En lille tommelfingerregel er, at de røde farver har mere tendens til at falme end de blå farver.
 
Du kan forsinke mobilernes falmetid ved at undgå at udsætte dem for direkte sollys.
 
Hvor og hvordan hænger jeg min mobile op?

Hvis din mobile bliver hængt korrekt op, kan du nyde dens skiftende farver og former igennem mange mange år.

Når du skal finde det helt rigtige sted til din Flensted mobile, så tag dig god tid og hav følgende overvejelser in mente.
 
 
1. Mobilen er designet til at sprede ro og forundring, det er ikke et legetøj, så hæng mobilen udenfor børns rækkevidde.
 
 
2. Undgå at hænge den i direkte sollys. På den måde holder farverne og formerne længere.
 
 
3. Langsomme og rolige bevægelser er en del af mobilens inderste væsen, så hæng gerne mobilen et sted hvor der er  lidt bevægelse i luften, men ikke i direkte vind. 
 
 
4. Hæng mobilen et sted hvor der er en diskret og ensartet baggrund. Vi foreslår at hænge den i et hjørne med en lys baggrund. På den måde kommer mobilen til sin fulde ret.
 
 
5. Hvis det er muligt, så prøv at hænge mobilen i skæret fra en lampe. Lampens lys på mobilen vil kaste skygger, der danner illusionen om endnu en dimension.
 
 
6. Prøv at hænge mobilen et sted, hvor du kan betragte den mens du lytter til musik. Legen mellem musikkens rytmer og mobilens bevægelser er noget helt særligt.
 
 
7. Ophængning af mobilen: Hvis du ikke har mulighed for at sætte mobilen fast i loftet med en nål eller en krog (hvis du f.eks. har betonloft e.l.), så anvend Tesa Powerstrip eller "kinesersnot" fra Tiger.